Gyvenime ten nebeisiu(nebent reiketu "uzmusti" pora valandu).Maistas pakenciamas,bet jau aptarnavimas... "Toxis" <toxis@nt_lietuvisko.tako> wrote in message news:histmq$13a$1@trimpas.omnitel.net... > su viskuo labai labai sutinku, tik vat skaitydamas ir kinkuodamas galva > prisiminiau viena keista dalyka - laukdamas pomadoro kol atnesh picos > ishsineshimui dezhe (man ten skanu) - stebejausi, kad prie kito stalo > ganetinai linksmai gageno grupe italu.. valge:) > > "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message > news:hisgu7$j0l$1@trimpas.omnitel.net... >> pritariu. dar veina klaida - vesti italą į "itališko" maisto įstaigą :) >> nes nėra Lietuvoj itališko maisto, nėra itališko maisto nei Danijoj nei >> Vokietijoj. Jis yra tik Italijoj. Tiesiog vesk į tvarkingą įstaigą ir >> pristatyk maistą, kaip lietuvišką. Tada italas mąstys, patinka jam >> lietuviškas maistas ar ne, bet iš esmės kokybės įvertinti negalės, nes >> NETURĖS SU KUO LYGINTI :) O itališko maisto skonį jis tikrai žino, todėl >> pravalas garantuotas ne dėl to, kad bus neskanu, o tik dėl to, kad bus >> KITAIP. O kitaip tikrai bus :) >> Vienžo, tikrai nėra reikalo verstis per galvą ir rodyti, kad yra taip, >> kaip nėra :) Esu dirbus vokiečių firmos atstovybėj Lietuvoje, tai jos >> šefas, vadovaujantis 3000 darbuotojų vien Vokietijoje, puikiausiai >> valgydavo Čiliuose ir būdavo patenkintas. Vokietijos merso vienas iš >> vadovų seniau atsostogas leisdavo sodyboje Trakuose ir pirkdavo kibinus >> iš kiosko. Sakė, nieko skanesnio nėra valgęs :) Žodžiu, atsipalaiduok ir >> pamėgink sukurti malonią atmosferą ir pateikti tai, ką turi, pagarbiai, o >> ne vaikykis kažkokio maisto "idealo", kurio netgi nėra :) > >