net susigėdau - pajuokavau šiaip jau, gi išties nespręsi pagal kilmę gurmanas anas ar ne :) ir šiaip pakanka (pvz, mano atveju), kad žmogus įvertina, kuomet maistas paruoštas tinkamai (su tinkamais / kokybiškais produktais) - deja, tai dažniausiai lemia ne penkiskart žydras kraujas ar entelektas su stanbumu :) "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:hit8q0$d2c$1@trimpas.omnitel.net... > tas "standartinsi" vokietis yra išpindėjęs, Anglijoj, štatuose ir > Prancūzijoj studijavęs ir 6 kalbom laisvai kalbanti trečios kartos stanbios > Vokietijos įmonės įkūrėjo palikuonis. Ir maisto jis matęs į valias. > "geras" maistas sąvoka labai santykinė. Pvz., man nepatinka itališkas > maistas, nes labai persunktas aliejumi. Nujo, nu aišku, aš ne "gurmanė". Bet > vis tiek dėl skonio nesiginčyjama. Tarp kitko žmonės, kurie tikrai nusimano > kulinarijoje, yra daug mažiau išrankūs ir gali įvertinti maistą daug > objektyviau, nei tie, kurie save laiko "gurmanais". Jei tie italai būtent > tokie, tai vis tiek nieks neįtiks :) ir būtent tą ir norėjau pasakyti - vesk > ten, kur pačiam patinka > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:hisl67$nfe$1@trimpas.omnitel.net... >> šiaip tai labai gražiai ir teisingai parašei. pirmą dalį. vienok sulygint >> standartinį vokietį (koks skirtumas kam ir kiek jis ten vadovavo - matyt >> valdyba kaip tik kuklesnį išsirinko) su italu, kuriam dažniausiai nuo >> vaikystės geras maistas ir vynas tas pats, kas deguonis, švelniai tariant, >> nesąmonė. vokiečio vietoj gali būt danas, olandas, britas) >> >> atsakant į klausimą, vesk ten, kur nebus gėda - manding pas margo, į >> kalvarijų 1, minėtą basteja, domm dar gyvas? o savo maistą tegul valgo pas >> mamą ar pas antonio už kampo neapolyje ar kur ten >