o avily ir shaltas buvo santykinai visai valgomas ;) "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hiukgg$a0b$1@trimpas.omnitel.net... > net susigėdau - pajuokavau šiaip jau, gi išties nespręsi pagal kilmę > gurmanas anas ar ne :) ir šiaip pakanka (pvz, mano atveju), kad žmogus > įvertina, kuomet maistas paruoštas tinkamai (su tinkamais / kokybiškais > produktais) - deja, tai dažniausiai lemia ne penkiskart žydras kraujas ar > entelektas su stanbumu :) > > "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message > news:hit8q0$d2c$1@trimpas.omnitel.net... >> tas "standartinsi" vokietis yra išpindėjęs, Anglijoj, štatuose ir >> Prancūzijoj studijavęs ir 6 kalbom laisvai kalbanti trečios kartos >> stanbios >> Vokietijos įmonės įkūrėjo palikuonis. Ir maisto jis matęs į valias. >> "geras" maistas sąvoka labai santykinė. Pvz., man nepatinka itališkas >> maistas, nes labai persunktas aliejumi. Nujo, nu aišku, aš ne "gurmanė". >> Bet >> vis tiek dėl skonio nesiginčyjama. Tarp kitko žmonės, kurie tikrai >> nusimano >> kulinarijoje, yra daug mažiau išrankūs ir gali įvertinti maistą daug >> objektyviau, nei tie, kurie save laiko "gurmanais". Jei tie italai būtent >> tokie, tai vis tiek nieks neįtiks :) ir būtent tą ir norėjau pasakyti - >> vesk >> ten, kur pačiam patinka >> >> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >> news:hisl67$nfe$1@trimpas.omnitel.net... >>> šiaip tai labai gražiai ir teisingai parašei. pirmą dalį. vienok >>> sulygint >>> standartinį vokietį (koks skirtumas kam ir kiek jis ten vadovavo - matyt >>> valdyba kaip tik kuklesnį išsirinko) su italu, kuriam dažniausiai nuo >>> vaikystės geras maistas ir vynas tas pats, kas deguonis, švelniai >>> tariant, >>> nesąmonė. vokiečio vietoj gali būt danas, olandas, britas) >>> >>> atsakant į klausimą, vesk ten, kur nebus gėda - manding pas margo, į >>> kalvarijų 1, minėtą basteja, domm dar gyvas? o savo maistą tegul valgo >>> pas >>> mamą ar pas antonio už kampo neapolyje ar kur ten >>