Užvakar kepiau pagal tokį receptą, gavos dieviški: 1 kg miltų (geriau karališkų, extra ir pan.) 400 g sviesto 300 g grietinės 30% riebumo 4 kiaušiniai Druska Įdarui: 1 kg kapotos kiaulienos (avienos neturėjom) 2 svogūnai Šiek tiek kopūsto Pipirai Druska Šiek tiek virinto vandens 50 g sviesto Į miltus sudėjau suminkštėjusį sviestą, ištryniau, supyliau grietinę, 3 kiaušus ir 4to baltymą (trynį atsidėjau aptepimui). Išminkiau ir į šaldytuvą valandai. Per tą laiką paruošėm įdarą, viską išmaišėm. Kopūstą dėjau, nes taip patarė senosios kibininės meistrė. Iš tešlos padariau 26 (nu tiek gavos) kamuoliukų. Po vieną ėmiau, paplojau, pakočiojau, kad maždaug apvalus gautųs blynas, į vidurį įdaro įdėjau, kraštus užsukau. Visus dėjau ant niekuo neteptos skardos, tepiau tryniu, sumaišytu su šiek tiek vandens, kad būtų skystesnis. Kepiau 200C (kaitinimas iš apačios ir viršaus) 45 min. Gavos nuostabiai. http://i269.photobucket.com/albums/jj62/Junda2/kibinai.jpg On 2010.01.22 13:16, maza wrote: > Sveiki, > Kazkada labai senai (na pries kokius 5 metus), cia kazkas pasidalino > nerealiu kibinu recepteliu. > ismeginau, uzsirasciau, bet siu metu esu toli nuo savo uzrasu, tad > prasau, gal galit imesti...