o iš ko išsirutuliojo? buvo kokia nors arši diskusija prieš ir už anuos ir tuos peilius? "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hjpiao$ccl$1@trimpas.omnitel.net... > Turiu idėją-pasiūlymą. > > Manau, turėtų sudominti ir kitus pasimetusius. > > O pasiūlymas būtų toks: tie, kurie jau turi patirties su virtuviniais > peiliais, juos atsineša (žinoma, normaliai pagaląstus). > Tie, kurie neturi ir nori apie peilius daugiau sužinot: superka bandomuosius > produktus pagal pagrindines peilių kategorijas (žuvis, mėsa, vaisiai, > daržovės ir pan. - reikėtų aptarti atskirai). > > Paįvairinimui galima būtų išsinuomot kokią pirtelę ar pan., kad ne taip > "sausai" viskas vyktų nu arba jei nedaug dalyvių, tai pas ką plotas didesnis > :) > > O finale prieitume išvados, kurie peiliai yra optimalu tipinei lietuviškai > virtuvei :) > > Veiksmo vieta - Vilniaus, prie Vilniaus, kitur priklausomai nuo daugumos. > > Kū manot? > > > Mindaugas >