o tai kam tau tie peiliai? realiai gaminant neatlieka kažkokių funkcijų, kažko trūksta, ar šiaip, kad matei, jog krūti virėjai turi spec brangius peilius, reiškia - reikia? "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hjpja9$e7m$1@trimpas.omnitel.net... > lyg ir ne, bet karts nuo karto pasitaiko diskusijų, bet gaunasi taip: > - tie, kurie turi rimtesnės patirties, jau kalba "paukščių" kalba; > - tie, kurie neturi patirties, nesupranta kokia prasmė su tokiais brangiais > peiliaisi ir/ar tokia jų įvairove. > > Na ir norisi sumažinti tą tarpą, kad tie nepraktikuojantys galėtų pasisemti > pas patyrusius patirties ir taip, gal būt, atsirastų daugiau supratimo, o > gal ir užsikabliuotų vienas-kitas. > > Aš tai nieko prieš virtuvėje turėti gerus peilius, rasčiau tam litukų, bet > sąžiningai - nežinau kaip išsirinkti peilius neturint patirties. O patirtį > gali įgyti per kitus arba perkant vis kitus peilius. Pirmasis variantas > priimtinesnis kainos prasme :) > > "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message > news:hjpiqi$dac$1@trimpas.omnitel.net... >>o iš ko išsirutuliojo? buvo kokia nors arši diskusija prieš ir už anuos ir >>tuos peilius? >