lyg ir ne, bet karts nuo karto pasitaiko diskusijų, bet gaunasi taip: - tie, kurie turi rimtesnės patirties, jau kalba "paukščių" kalba; - tie, kurie neturi patirties, nesupranta kokia prasmė su tokiais brangiais peiliaisi ir/ar tokia jų įvairove. Na ir norisi sumažinti tą tarpą, kad tie nepraktikuojantys galėtų pasisemti pas patyrusius patirties ir taip, gal būt, atsirastų daugiau supratimo, o gal ir užsikabliuotų vienas-kitas. Aš tai nieko prieš virtuvėje turėti gerus peilius, rasčiau tam litukų, bet sąžiningai - nežinau kaip išsirinkti peilius neturint patirties. O patirtį gali įgyti per kitus arba perkant vis kitus peilius. Pirmasis variantas priimtinesnis kainos prasme :) "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:hjpiqi$dac$1@trimpas.omnitel.net... >o iš ko išsirutuliojo? buvo kokia nors arši diskusija prieš ir už anuos ir >tuos peilius?