> verciam klausima kitaip. > > ar reikalingas greitpuodis? Man tai buvo atradimas > > pvz per kiek laiko greitpuodi isverda vista (pasidaro sultinys) cielos nebandžiau, bet dalys (ketvirčiai/sparnai) po 8 min virimo slėgyje (neskaičiujant laiko iki spaudimo susidarymo ~10 min) krenta nuo kaulo. Bulvės - 5 min žirniai/pupos/lęšiai - 10-15 min Šonkauliai - 15 min. krenta nuo kaulo Rauginti kopūstai - 15 min. > > pagrindini naudojima as matau sultiniu darymui. Dar labai puikuma daryt trintoms sriuboms. Viską verti į vidų, patroškini, tada atidarai, su blenderiu permali, prieskonių ir į stalą. 20 min. procesas. > > kokios dar greitpuodzio panaudojimo galimybes. Visos, jei naturaliai virti reikia daugiau nei 20-30 min. > > ar reikia greitpuodzio uz 700 ltl, kuris atlaiko 10atm, ar pilnai uzteks uz > 200, kuris laiko 2-3atm? Mano už 199 akcijinis iš žanos, 2 arba 3 atm pasirinktinai. Neįsivaizduoju kaip panaudot didesnį slėgį. Nebet žuvies koncervams su tikslu ištirpinti kaulus/ašakas.