as apie trintas sriubas, greitpuodis tik liezuviams, saltienai ir pan. kur paprastai reikia 2-3 val. gaminimui, nors kai nedaznai tokius patiekalus valgom, uztenka savaitgali tais darbais uzsiimt su paprastu puodu "S&T" <malinauskai@gmail.com> wrote in message news:hkc1i2$n6$1@trimpas.omnitel.net... > greitpuodis lux... > mesyte isvirus tampa minksta... ir gana greitai, labai tinka liezuviams > virti... > turim fagor > uztenka 2 atmosferu > mokejom apie 250 > tik vat reikia atkreiptis demesio kokios talpos pirkti ar 4 l ar 6 l, nes > geriau kad apypilnis nebutu.... > > > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:hkc0gv$ul6$1@trimpas.omnitel.net... >> trintoms sriuboms nereikia, aisku jeigu ne tas pats ka i skrandi kist >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.1b7a7da224e7d88a.0@gmail.com... >>>> verciam klausima kitaip. >>>> >>>> ar reikalingas greitpuodis? >>> >>> Man tai buvo atradimas >>> >>>> >>>> pvz per kiek laiko greitpuodi isverda vista (pasidaro sultinys) >>> >>> cielos nebandžiau, bet dalys (ketvirčiai/sparnai) po 8 min virimo >>> slėgyje (neskaičiujant laiko iki spaudimo susidarymo ~10 min) krenta >>> nuo kaulo. >>> Bulvės - 5 min >>> žirniai/pupos/lęšiai - 10-15 min >>> Šonkauliai - 15 min. krenta nuo kaulo >>> Rauginti kopūstai - 15 min. >>> >>>> >>>> pagrindini naudojima as matau sultiniu darymui. >>> >>> Dar labai puikuma daryt trintoms sriuboms. Viską verti į vidų, >>> patroškini, tada atidarai, su blenderiu permali, prieskonių ir į stalą. >>> 20 min. procesas. >>> >>>> >>>> kokios dar greitpuodzio panaudojimo galimybes. >>> >>> Visos, jei naturaliai virti reikia daugiau nei 20-30 min. >>> >>>> >>>> ar reikia greitpuodzio uz 700 ltl, kuris atlaiko 10atm, ar pilnai uzteks >>>> uz >>>> 200, kuris laiko 2-3atm? >>> >>> Mano už 199 akcijinis iš žanos, 2 arba 3 atm pasirinktinai. >>> Neįsivaizduoju kaip panaudot didesnį slėgį. Nebet žuvies koncervams su >>> tikslu ištirpinti kaulus/ašakas. >>> >>> > >