trintoms sriuboms nereikia, aisku jeigu ne tas pats ka i skrandi kist "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.1b7a7da224e7d88a.0@gmail.com... >> verciam klausima kitaip. >> >> ar reikalingas greitpuodis? > > Man tai buvo atradimas > >> >> pvz per kiek laiko greitpuodi isverda vista (pasidaro sultinys) > > cielos nebandžiau, bet dalys (ketvirčiai/sparnai) po 8 min virimo > slėgyje (neskaičiujant laiko iki spaudimo susidarymo ~10 min) krenta > nuo kaulo. > Bulvės - 5 min > žirniai/pupos/lęšiai - 10-15 min > Šonkauliai - 15 min. krenta nuo kaulo > Rauginti kopūstai - 15 min. > >> >> pagrindini naudojima as matau sultiniu darymui. > > Dar labai puikuma daryt trintoms sriuboms. Viską verti į vidų, > patroškini, tada atidarai, su blenderiu permali, prieskonių ir į stalą. > 20 min. procesas. > >> >> kokios dar greitpuodzio panaudojimo galimybes. > > Visos, jei naturaliai virti reikia daugiau nei 20-30 min. > >> >> ar reikia greitpuodzio uz 700 ltl, kuris atlaiko 10atm, ar pilnai uzteks uz >> 200, kuris laiko 2-3atm? > > Mano už 199 akcijinis iš žanos, 2 arba 3 atm pasirinktinai. > Neįsivaizduoju kaip panaudot didesnį slėgį. Nebet žuvies koncervams su > tikslu ištirpinti kaulus/ašakas. > >