greitpuodis lux... mesyte isvirus tampa minksta... ir gana greitai, labai tinka liezuviams virti... turim fagor uztenka 2 atmosferu mokejom apie 250 tik vat reikia atkreiptis demesio kokios talpos pirkti ar 4 l ar 6 l, nes geriau kad apypilnis nebutu.... "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hkc0gv$ul6$1@trimpas.omnitel.net... > trintoms sriuboms nereikia, aisku jeigu ne tas pats ka i skrandi kist > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.1b7a7da224e7d88a.0@gmail.com... >>> verciam klausima kitaip. >>> >>> ar reikalingas greitpuodis? >> >> Man tai buvo atradimas >> >>> >>> pvz per kiek laiko greitpuodi isverda vista (pasidaro sultinys) >> >> cielos nebandžiau, bet dalys (ketvirčiai/sparnai) po 8 min virimo >> slėgyje (neskaičiujant laiko iki spaudimo susidarymo ~10 min) krenta >> nuo kaulo. >> Bulvės - 5 min >> žirniai/pupos/lęšiai - 10-15 min >> Šonkauliai - 15 min. krenta nuo kaulo >> Rauginti kopūstai - 15 min. >> >>> >>> pagrindini naudojima as matau sultiniu darymui. >> >> Dar labai puikuma daryt trintoms sriuboms. Viską verti į vidų, >> patroškini, tada atidarai, su blenderiu permali, prieskonių ir į stalą. >> 20 min. procesas. >> >>> >>> kokios dar greitpuodzio panaudojimo galimybes. >> >> Visos, jei naturaliai virti reikia daugiau nei 20-30 min. >> >>> >>> ar reikia greitpuodzio uz 700 ltl, kuris atlaiko 10atm, ar pilnai uzteks >>> uz >>> 200, kuris laiko 2-3atm? >> >> Mano už 199 akcijinis iš žanos, 2 arba 3 atm pasirinktinai. >> Neįsivaizduoju kaip panaudot didesnį slėgį. Nebet žuvies koncervams su >> tikslu ištirpinti kaulus/ašakas. >> >>