Tema: Re: Skaniai.Daug.Armeniskai
Autorius: Budulis
Data: 2010-02-05 22:45:43
as daryciau sekanciai,
http://community.livejournal.com/gotovim_sami/62166.html
kazkaip lietuvoj "chashlama" isivaizduojama ir baruose
patiekaima kaip tirsta avienos - darzoviu sriuba,
"guliashova" tipo. toli grazu taip nera.
jei yra lauko zidinys:
pamirkintus suryme baklazanus ant iesmu ir kept kol apsvils isore.
gausis afygiennai gardu. uzgert armiansku vynu.
garnyras prie ju - kepintos darzoves (paprika, pomidorai, svoguai, poras)
zalumynai dar. bet kalendros nebent savos turi, krautuvese nerandu 
paskutiniu laiku.


"Ieva" <ieva@gmail.com> wrote in message 
news:hkhdv0$dbl$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Savaitgali teks maitint armena. Beda, kad anas nevalgo mesos :)
> Norejau padaryt dolmas...radau vynuogiu labus tik labai didelem 
> pakuotem...dar kazkoks ten armeniskas kefyras buna. Gal kas susiduret?
>
> Kokiu dar yra skaniu armenisku patiekalu be mesos?
>
> P.S Ir dar kad be orkaites issiverts galima butu :)
>
> Aciu!!!!
>