as daryciau sekanciai, http://community.livejournal.com/gotovim_sami/62166.html kazkaip lietuvoj "chashlama" isivaizduojama ir baruose patiekaima kaip tirsta avienos - darzoviu sriuba, "guliashova" tipo. toli grazu taip nera. jei yra lauko zidinys: pamirkintus suryme baklazanus ant iesmu ir kept kol apsvils isore. gausis afygiennai gardu. uzgert armiansku vynu. garnyras prie ju - kepintos darzoves (paprika, pomidorai, svoguai, poras) zalumynai dar. bet kalendros nebent savos turi, krautuvese nerandu paskutiniu laiku. "Ieva" <ieva@gmail.com> wrote in message news:hkhdv0$dbl$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Savaitgali teks maitint armena. Beda, kad anas nevalgo mesos :) > Norejau padaryt dolmas...radau vynuogiu labus tik labai didelem > pakuotem...dar kazkoks ten armeniskas kefyras buna. Gal kas susiduret? > > Kokiu dar yra skaniu armenisku patiekalu be mesos? > > P.S Ir dar kad be orkaites issiverts galima butu :) > > Aciu!!!! >