Trumpas reziume: Gaminom kartu. Baklazanai, pomidorai ir paprikos keptos ant lauzo - dievu maistas. Baklazanai idaryti su varske, kuri sumaisyta su keptais graikiskais riesutais, cesnakais, zolelem, cili - suejo labai gerai. Ir salta jogurtine-kefyrine sriuba su agurkais ir metom. O del darymo valgyt uzsienieciui. Manau priklauso tiek nuo daranciojo, tiek nuo valganciojo. Jei abiem svarbiausia galutinis skoninis rezultatas tada aisku itikti labai ir labai sunku. As tai labiau vertinu, kaip demesio parodyma. O kai jis iseina dar ir skanus - kodel gi ne. I. "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:hkn4pq$mhg$1@trimpas.omnitel.net... > nera ji nei paciausia nei kazka :) Tiesiog armeniska ji tik armenijoje. O > jei armenui tevynes ilgesys sirdi griauzia, tai megindama gaminti kazka > tipo armenisko, jam nepadesi :) > Beje, ar tau yra teke patirti, kai kokie uzsienieciai ima tau gaminti > "lietuviskai"? :) Patikek tu manim, zmones kankinasi nerealiai, praleidzia > marias laiko prie to ir gaunasi kazkokia berysiene :) Nes labai sunku, o > paprastam mirtingajam net neimanoma pagaminti to, ko nesi ragaves. Ne > veltui visokie virejai ir kokai, noredami isisavinti pateikala, visu pirma > vaziuoja i pateikalo tevyne jo ragauti. Todel nusiramink, ir daryk, kaip > kazkas patare, cepelinus su varske. Is ano patirties, jie labai gerai > sueina. Tik varske padaryk pikantiska - svogunai, cesnakai, zoles. ir bus > tikrai geriau, nei kazkas a la armenisko. O del eksperimentu, kaip kazkas > irgi jau patare, paprasyk armeno, kad gamintumete kartu. Bus is karto > aisku, ar tikrai ta virtuve tokia superine...;) > > "Ieva" <ieva@gmail.com> wrote in message > news:hkhgmq$g9r$1@trimpas.omnitel.net... >> kad labai seniai jis namuose buvo :) o apie tai, kad armenu virtuve pati >> paciausia, jau ne karta ausis isuzes. >> Pamalonint kaip sakoma atejo laikas. >> O ir paciai idomu, paeksperimentuot. >> >> I. >>> >> >> >