Tema: Re: Skaniai.Daug.Armeniskai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-02-05 23:17:17
nu pas araf uruksus tai visai neguleshova ta xashlama ir netgi su jautiena,
bet jio, vizualei kitaip ;)
"Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message
news:hki01n$aa$1@trimpas.omnitel.net...
> as daryciau sekanciai,
> http://community.livejournal.com/gotovim_sami/62166.html
> kazkaip lietuvoj "chashlama" isivaizduojama ir baruose
> patiekaima kaip tirsta avienos - darzoviu sriuba,
> "guliashova" tipo. toli grazu taip nera.
> jei yra lauko zidinys:
> pamirkintus suryme baklazanus ant iesmu ir kept kol apsvils isore.
> gausis afygiennai gardu. uzgert armiansku vynu.
> garnyras prie ju - kepintos darzoves (paprika, pomidorai, svoguai, poras)
> zalumynai dar. bet kalendros nebent savos turi, krautuvese nerandu
> paskutiniu laiku.
>
>
> "Ieva" <ieva@gmail.com> wrote in message
> news:hkhdv0$dbl$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Savaitgali teks maitint armena. Beda, kad anas nevalgo mesos :)
>> Norejau padaryt dolmas...radau vynuogiu labus tik labai didelem
>> pakuotem...dar kazkoks ten armeniskas kefyras buna. Gal kas susiduret?
>>
>> Kokiu dar yra skaniu armenisku patiekalu be mesos?
>>
>> P.S Ir dar kad be orkaites issiverts galima butu :)
>>
>> Aciu!!!!
>>
>