nėra ji nei pačiausia nei kažką :) Tiesiog armėniška ji tik armėnijoje. O jei armėnui tėvynės ilgesys širdį griaužia, tai mėgindama gaminti kažką tipo armėniško, jam nepadėsi :) Beje, ar tau yra tekę patirti, kai kokie užsieniečiai ima tau gaminti "lietuviškai"? :) Patikėk tu manim, žmonės kankinasi nerealiai, praleidžia marias laiko prie to ir gaunasi kažkokia beryšienė :) Nes labai sunku, o paprastam mirtingajam net neįmanoma pagaminti to, ko nesi ragavęs. Ne veltui visokie virėjai ir kokai, norėdami įsisavinti pateikalą, visų pirma važiuoja į pateikalo tėvynę jo ragauti. Todėl nusiramink, ir daryk, kaip kažkas patarė, cepelinus su varške. Iš ano patirties, jie labai gerai sueina. Tik varškę padaryk pikantišką - svogūnai, česnakai, žolės. ir bus tikrai geriau, nei kažkas a la armėniško. O dėl eksperimentų, kaip kažkas irgi jau patarė, paprašyk armėno, kad gamintumėte kartu. Bus iš karto aišku, ar tikrai ta virtuvė tokia superinė...;) "Ieva" <ieva@gmail.com> wrote in message news:hkhgmq$g9r$1@trimpas.omnitel.net... > kad labai seniai jis namuose buvo :) o apie tai, kad armenu virtuve pati > paciausia, jau ne karta ausis isuzes. > Pamalonint kaip sakoma atejo laikas. > O ir paciai idomu, paeksperimentuot. > > I. >> > >