Nu tai kame reikalas, padruskini, papipirini, pavolioji i miltus, apkepi aliejuje ir kremti su batonu, ant kurio uzteptas sviestas.... aisku jei nori navarotu pribumbasu, tai gali ten prisibarstyt visokiu zoleliu (provansaliu ir pan ) beigi marinuot vyno ir triufeliu nuovire or smth... Bet siaip tai skaniausia taip kaip parasiau 2010.02.20 15:22, Povilas rašė: > Jau kuris laikas turguose matau pirkti rajos pelekus. Isrodo gan > normaliai, o ir kaina labai nesikandzioja - iki 5 lt/kg. Patys > pardavejai labai giria ir aiskina, kad tai labai svelni ir riebi mesa > (turbut,kad mesa, jei ryklys nera zuvis - ar jis zuvis?). Surizikavau > nupirkti. Pabandziau paieskoti internete kokiu nors nesudetingu receptu > - tuscia. Rizikuosiu pats kazka burti. Bet jei kas nors bandete kaip > nors juos ruosti, tai butu idomu isgirsti patarimu. -- MaRiUs Kaunas