Skanu su sviestu+svogunais pakepinti, balto vyno siek tiek. paskui grietineleje patroskinti. Prieskoniai- ivairios zoleles, balti pipirai, citrina. Viena karta gavosi super, o antra karta visai seimynai po pavartojimo pradejo dilgcioti burna, ismuse raudonais plemais aplink burna. fe...daugiau nerizikuosiu :( "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:hlr84q$9s5$1@trimpas.omnitel.net... > tai trumpai apkepi su sviestu+aliejus, o garnyrui darzoviu kalnas su alia > cezario padazu, majonezas+citrinu sultys, raudonelis, dziugo suris, grusti > pipirai ir pan. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hlpbrk$5go$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> >> Siaip tai, sita zuvis tiesiog prasyte prasosi kazkokio tai lengvesnio >> terminio apdorojimo- pvz ,trumpo pavirimo ir tada kokio nors idomesnio >> padaziuko. Lietuviskame internete radau vieniniteli pasiulyma ir ten >> siuloma >> padazui naudoti kaparelius ir panasu, kad jie tikrai cia tiktu. O to >> lengvesnio padaziuko sita zuvis prasosi, nes mesa yra ganetinai subtilaus >> skonio, o tie kremzliu likuciai prideda savotisko zavesio paciai zuviai >> ir >> tada tiesiog reikia pagaminti kazka tokio lengvai subtilaus. Reiks >> eksperimentuoti, nes zuvis yra labai pigi ir mnetgi krizes laiku, galima >> leistis i eksperimentus. >>