o batonas pakepintas ar ne? ;) Dex MaRiUs wrote: > Nu tai kame reikalas, padruskini, papipirini, pavolioji i miltus, apkepi > aliejuje ir kremti su batonu, ant kurio uzteptas sviestas.... > > aisku jei nori navarotu pribumbasu, tai gali ten prisibarstyt visokiu > zoleliu (provansaliu ir pan ) beigi marinuot vyno ir triufeliu nuovire > or smth... > Bet siaip tai skaniausia taip kaip parasiau > > > 2010.02.20 15:22, Povilas rašė: >> Jau kuris laikas turguose matau pirkti rajos pelekus. Isrodo gan >> normaliai, o ir kaina labai nesikandzioja - iki 5 lt/kg. Patys >> pardavejai labai giria ir aiskina, kad tai labai svelni ir riebi mesa >> (turbut,kad mesa, jei ryklys nera zuvis - ar jis zuvis?). Surizikavau >> nupirkti. Pabandziau paieskoti internete kokiu nors nesudetingu receptu >> - tuscia. Rizikuosiu pats kazka burti. Bet jei kas nors bandete kaip >> nors juos ruosti, tai butu idomu isgirsti patarimu. >