Supjausčiau mėsą juostelėmis, stipriai paprieskoniavau, šliūkštelėjau truputį aliejaus, palikau parai. Iš kaulų išviriau sultinį. Tada mažomis porcijomis apkepinau mėsą stipriai įkaitintoje keptuvėje. Tada visą mėsą vėl kroviau į vieną keptuvę, po truputį pyliau sultinio ir po truputį troškinau/garinau (tame pačiame sultinyje išviriau kelias saujas šaldytų baravykų). Tuo tarpu kitoj keptuvėj apkepiau morkas ir svogūnus, sukroviau į mėsą, toliau troškinau/garinau. Dar pakepinau porą šaukštų miltų, irgi sukroviau ten pat. Įdėjau smulkintų pomidorų, paskui grietinės. Pasirodė, kad per tiršta, tai dar šliūkštelėjau truputį alaus :) Viskas užtruko apie pusantros valandos. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hm7sap$d3r$1@trimpas.omnitel.net... > kaip darei - eiliskuma ir t.t. papasakok, pabandysiu ir shernui,..:) > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message > news:hm68n7$8vu$1@trimpas.omnitel.net... >> Ačiū visiems už patrimus, pasidariau troškinį - tokį pseudo befstrogeną. >> Skanu :) >> >> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >> news:hm3jge$i6c$1@trimpas.omnitel.net... >>> Atsirado keli kg stirnienos, kaip ją skaniai ir ne per sudėtingai >>> pagaminti? >