nu bet Daivuce...! o kur obouliu sultys? "DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message news:hm7tdd$erv$1@trimpas.omnitel.net... > Supjausčiau mėsą juostelėmis, stipriai paprieskoniavau, šliūkštelėjau > truputį aliejaus, palikau parai. Iš kaulų išviriau sultinį. Tada mažomis > porcijomis apkepinau mėsą stipriai įkaitintoje keptuvėje. Tada visą mėsą > vėl kroviau į vieną keptuvę, po truputį pyliau sultinio ir po truputį > troškinau/garinau (tame pačiame sultinyje išviriau kelias saujas šaldytų > baravykų). Tuo tarpu kitoj keptuvėj apkepiau morkas ir svogūnus, sukroviau > į mėsą, toliau troškinau/garinau. Dar pakepinau porą šaukštų miltų, irgi > sukroviau ten pat. Įdėjau smulkintų pomidorų, paskui grietinės. Pasirodė, > kad per tiršta, tai dar šliūkštelėjau truputį alaus :) Viskas užtruko apie > pusantros valandos. > > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:hm7sap$d3r$1@trimpas.omnitel.net... >> kaip darei - eiliskuma ir t.t. papasakok, pabandysiu ir shernui,..:) >> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >> news:hm68n7$8vu$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ačiū visiems už patrimus, pasidariau troškinį - tokį pseudo befstrogeną. >>> Skanu :) >>> >>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >>> news:hm3jge$i6c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Atsirado keli kg stirnienos, kaip ją skaniai ir ne per sudėtingai >>>> pagaminti? >>