Nusikaltau :((( patingėjau spausti :(((( "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hm7v4g$hg1$1@trimpas.omnitel.net... > nu bet Daivuce...! o kur obouliu sultys? > "DaivaD." <ddaiva@takas.lt> wrote in message > news:hm7tdd$erv$1@trimpas.omnitel.net... >> Supjausčiau mėsą juostelėmis, stipriai paprieskoniavau, šliūkštelėjau >> truputį aliejaus, palikau parai. Iš kaulų išviriau sultinį. Tada mažomis >> porcijomis apkepinau mėsą stipriai įkaitintoje keptuvėje. Tada visą mėsą >> vėl kroviau į vieną keptuvę, po truputį pyliau sultinio ir po truputį >> troškinau/garinau (tame pačiame sultinyje išviriau kelias saujas šaldytų >> baravykų). Tuo tarpu kitoj keptuvėj apkepiau morkas ir svogūnus, sukroviau >> į mėsą, toliau troškinau/garinau. Dar pakepinau porą šaukštų miltų, irgi >> sukroviau ten pat. Įdėjau smulkintų pomidorų, paskui grietinės. Pasirodė, >> kad per tiršta, tai dar šliūkštelėjau truputį alaus :) Viskas užtruko apie >> pusantros valandos. >> >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:hm7sap$d3r$1@trimpas.omnitel.net... >>> kaip darei - eiliskuma ir t.t. papasakok, pabandysiu ir shernui,..:) >>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >>> news:hm68n7$8vu$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Ačiū visiems už patrimus, pasidariau troškinį - tokį pseudo befstrogeną. >>>> Skanu :) >>>> >>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >>>> news:hm3jge$i6c$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Atsirado keli kg stirnienos, kaip ją skaniai ir ne per sudėtingai >>>>> pagaminti? >>> >