Tema: Re: Vynuogines sraiges.
Autorius: 0.5 B
Data: 2010-05-11 16:44:01
kept nereikia, kietėja, užtenka pavirt su prieskoniais.
pilnas inetas receptų [snail recipes]

"Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:hsbmrf$mig$1@trimpas.omnitel.net...
>    Mes jas miltais apibarstem ir laikem apie puse paros, paskui nuplovem ir
> pavirem pasudytam vandeny. Kadangi buvo jautriu gurmanu,
> tai apvire jas istraukem is kiautu ir atskyrem virskinima ir zarnyna nuo
> kojeliu (tas daiktas kuriuo jos sliazioja). Kojeles pacirskinom ant sviesto
> su cesnakiuku. man skanu, nors ir atrode kietokos (matyt per daug pavirem). 
> Jautrsni gurmanai atsisake ragauti.
> 
> Kazkokiam www kurie uzsiima sraigiu ruosimu buvo receptukai, kaip is ju
> "sviesta" (sviesto ir maltu kojeliu su zolelem misinys) daryt, maciau per
> TV, kaip ji ruosia. Nieko labai sudetingo. Ta sviesta jie sudeda atgal i
> kiautus ir taip paruostas i FR isveza. FR gurmanai jas truputi pasildo, kol
> tas misinys suminksteja ir deda is kiauto ta misiny ant paskrudinto FR
> batono. Ple... net seiles nutyso jau.
> 
> "Vaidotas" <vaidaspNOSPAM@gmail.com> wrote in message 
> news:hsbleh$k41$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sestadieni prisirinkau, dabar valymo procesas vyksta. Ryt valgymas bus. 
>> Tiesa vieni raso, kad valytis turi 1-2 dienas, kiti - 2 sav. Kaip cia yra?
>> Siaip geriau nusipirkti paruostu. 12 vnt. - 15Lt. Man per daug zaidimo su 
>> jomis. 
> 
>