zinau zmogu, kur ir cepus su kechupu valgo. "roniz" <roniz@mail.lt> wrote in message news:hsdvsq$1bb$1@trimpas.omnitel.net... > Papasakosiu savo recepta :D > Sode prisirankiojom sraigiu, istampem jas is kiautu, apipjaustem tai, kas > atrode nereikalinga, ant lauzo pakabinom kibira su ezero vandeniu, sumetem > sraiges, > virem gal 5-6 kartus, kol vanduo nebepasidarydavo geltonas (reiskia svaru > jau:), tada i lekste su juoda duona, > petrushkom svieziom, kecupu, pipyrais. Uzsigerimui tiko alus su degtine - > ir pries sraiges, ir po :D > Skanaus, gurmanai :) > > > "Bildukas" <bild@mail.lt> wrote in message > news:hsbij5$eqg$1@trimpas.omnitel.net... >> Nebe pirmus metus gvildenu minti prisirinkti ir paziureti-paskanauti koki >> geri cia is Lietuvos isveza..:) Dabar kaip tik sraigiu rinkimo metas, >> sakau uzsiimsiu tuo.. >> Internete zinoma siek tiek yra informacijos apie tai, bet gal kas is >> savo patirties papasakos visa procesa nuo surinkimo iki pateikimo ant >> stalo ir pasidalins ispudziais.. >> >> Dekui. >> >> > >