O istraukus is kiauto ir atskyrus - kai kur raso reikia dar virti 2 - 3 valandas, kitur isskaitai kad tik isemus is kiauto beveik iskart uztenka tik apkepti svieste su prieskoniais.. Bet nuo ilgo kepimo pradeda kietet.. "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:hsbmrf$mig$1@trimpas.omnitel.net... > Mes jas miltais apibarstem ir laikem apie puse paros, paskui nuplovem > ir > pavirem pasudytam vandeny. Kadangi buvo jautriu gurmanu, > tai apvire jas istraukem is kiautu ir atskyrem virskinima ir zarnyna nuo > kojeliu (tas daiktas kuriuo jos sliazioja). Kojeles pacirskinom ant > sviesto > su cesnakiuku. man skanu, nors ir atrode kietokos (matyt per daug > pavirem). Jautrsni gurmanai atsisake ragauti. > > Kazkokiam www kurie uzsiima sraigiu ruosimu buvo receptukai, kaip is ju > "sviesta" (sviesto ir maltu kojeliu su zolelem misinys) daryt, maciau per > TV, kaip ji ruosia. Nieko labai sudetingo. Ta sviesta jie sudeda atgal i > kiautus ir taip paruostas i FR isveza. FR gurmanai jas truputi pasildo, > kol > tas misinys suminksteja ir deda is kiauto ta misiny ant paskrudinto FR > batono. Ple... net seiles nutyso jau. > > "Vaidotas" <vaidaspNOSPAM@gmail.com> wrote in message > news:hsbleh$k41$1@trimpas.omnitel.net... >> Sestadieni prisirinkau, dabar valymo procesas vyksta. Ryt valgymas bus. >> Tiesa vieni raso, kad valytis turi 1-2 dienas, kiti - 2 sav. Kaip cia >> yra? >> Siaip geriau nusipirkti paruostu. 12 vnt. - 15Lt. Man per daug zaidimo su >> jomis. > >