Pagrinde juodus tokius kaip snargliai dalykus apipjaustem, liko gryna mesa - file :) Jei vanduo verdant pasidaro stipriai geltonas, tai matomai kazkas issiplauna, ko neturetu but, tai taip ir virinom iki svarumo, kaip pirmam kartui. "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:hse234$5dm$1@trimpas.omnitel.net... > apipjaustet tai reiskia kojas nupjovet? > nu tai kam ten virt 5 kartus? > kas ten svaru turi buti? > > -- > > "roniz" <roniz@mail.lt> wrote in message > news:hsdvsq$1bb$1@trimpas.omnitel.net... >> Papasakosiu savo recepta :D >> Sode prisirankiojom sraigiu, istampem jas is kiautu, apipjaustem tai, kas >> atrode nereikalinga, ant lauzo pakabinom kibira su ezero vandeniu, >> sumetem >> sraiges, >> virem gal 5-6 kartus, kol vanduo nebepasidarydavo geltonas (reiskia svaru >> jau:), tada i lekste su juoda duona, >> petrushkom svieziom, kecupu, pipyrais. Uzsigerimui tiko alus su degtine - >> ir >> pries sraiges, ir po :D >> Skanaus, gurmanai :) >> >> >> "Bildukas" <bild@mail.lt> wrote in message >> news:hsbij5$eqg$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nebe pirmus metus gvildenu minti prisirinkti ir paziureti-paskanauti >>> koki >>> geri cia is Lietuvos isveza..:) Dabar kaip tik sraigiu rinkimo metas, >>> sakau uzsiimsiu tuo.. >>> Internete zinoma siek tiek yra informacijos apie tai, bet gal kas is >>> savo >>> patirties papasakos visa procesa nuo surinkimo iki pateikimo ant stalo >>> ir >>> pasidalins ispudziais.. >>> >>> Dekui. >>> >>> >> >>