Nu jeigu valget tas sraiges degtine uzsigerinedami alum, tai galima buvo ir zalias valgyt... :) On Wed, 12 May 2010 16:57:06 +0300, roniz wrote: > Pagrinde juodus tokius kaip snargliai dalykus apipjaustem, liko gryna > mesa - file :) > Jei vanduo verdant pasidaro stipriai geltonas, tai matomai kazkas > issiplauna, ko neturetu but, tai taip ir virinom iki svarumo, kaip > pirmam kartui. > > > > "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message > news:hse234$5dm$1@trimpas.omnitel.net... >> apipjaustet tai reiskia kojas nupjovet? nu tai kam ten virt 5 kartus? >> kas ten svaru turi buti? >> >> -- >> >> "roniz" <roniz@mail.lt> wrote in message >> news:hsdvsq$1bb$1@trimpas.omnitel.net... >>> Papasakosiu savo recepta :D >>> Sode prisirankiojom sraigiu, istampem jas is kiautu, apipjaustem tai, >>> kas atrode nereikalinga, ant lauzo pakabinom kibira su ezero vandeniu, >>> sumetem >>> sraiges, >>> virem gal 5-6 kartus, kol vanduo nebepasidarydavo geltonas (reiskia >>> svaru jau:), tada i lekste su juoda duona, >>> petrushkom svieziom, kecupu, pipyrais. Uzsigerimui tiko alus su >>> degtine - ir >>> pries sraiges, ir po :D >>> Skanaus, gurmanai :) >>> >>> >>> "Bildukas" <bild@mail.lt> wrote in message >>> news:hsbij5$eqg$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Nebe pirmus metus gvildenu minti prisirinkti ir paziureti-paskanauti >>>> koki >>>> geri cia is Lietuvos isveza..:) Dabar kaip tik sraigiu rinkimo metas, >>>> sakau uzsiimsiu tuo.. >>>> Internete zinoma siek tiek yra informacijos apie tai, bet gal kas is >>>> savo >>>> patirties papasakos visa procesa nuo surinkimo iki pateikimo ant >>>> stalo ir >>>> pasidalins ispudziais.. >>>> >>>> Dekui. >>>> >>>> >>>> >>>