Labai skanu yra troskinti grietneje su morkomis, svogunais ir rozmarinu. Minimumas judesiu, maksimumas rezultatu ;) Gaminta n-kartu. Fantastiskai skanu. Galima uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau padazo. Triusiena rozmarino ir morku padaze Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina, kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta, bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. Provanso triusiena :) Receptas yra is cia: http://belonika.livejournal.com/2614.html http://belonika.livejournal.com/2614.html "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message news:hv2324$jig$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Ka gero galima pagaminti ish triusienos ? O kazi ar saslykui triusiena > tinkama ? (nebandes, atleiskit uzh durna klausima ). >