Tema: Re: Diletantiskas klausimas - ka gero galima pagaminti ish triusienos ?
Autorius: Dautarte
Data: 2010-06-13 19:43:49
Labai skanu yra troskinti grietneje su morkomis, svogunais ir rozmarinu. 
Minimumas judesiu, maksimumas rezultatu ;) Gaminta n-kartu. Fantastiskai 
skanu. Galima uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau 
padazo.

Triusiena rozmarino ir morku padaze
Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus 
supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas 
ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina, 
kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba 
vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta, 
bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir 
troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir 
patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau.
Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. 
Provanso triusiena :)

Receptas yra is cia:
http://belonika.livejournal.com/2614.html



http://belonika.livejournal.com/2614.html

"Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message 
news:hv2324$jig$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Ka gero galima pagaminti ish triusienos ?  O kazi ar saslykui triusiena 
> tinkama ? (nebandes, atleiskit uzh durna klausima ).
>