Aha, lapin a la moutarde labai skanu :) Ypac, jei paimsime 3 rusiu garstycias (pikantiskas, saldzias ir su nemaltomis seklomis), padaza pagardinsime ne tik vynu, bet ir koniaku arba brendziu ir nepagailesime riebios grietineles... Pasaka... :) Voliojima miltuose visada praleidziu, kazkaip nepatinka man tie miltiniai padazai (primena sovietmecio valgyklas ;)), geriau jau nugarinti arba kitaip sutirstinti. "Double cat" <> wrote in message news:hv4v4s$997$1@trimpas.omnitel.net... > Triusienos troskinimui (pries tai gabalelius apvolioti miltuose ir > apkepti) nerealiai tinka ciobreliai ir garstycios. > > "Dautarte" <> wrote in message news:hv4qm2$1s1$1@trimpas.omnitel.net... >> Man labiausiai patinka su smulkiomis perlinemis kruopomis arba su sorais, >> bet ir su ryziais arba su sviesiais t.y. neskrudintais grikiais visai >> nieko. Bulves pasirode siek tiek per sunkios. >> >> "Night" <> wrote in message >> news:Xns9D9772A9DF351vytistbslt@194.176.32.141... >>> ...patiekti su burokeliais ir bulviu kose :) >>> >>> "Dautarte" <> wrote in >>> news:hv31s5$csl$1@trimpas.omnitel.net: >>> >>>> Triusiena rozmarino ir morku padaze >>>> Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai >>>> svogunus supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, >>>> prideti sutarkuotas ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia >>>> grietinele, rozmarina, kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir >>>> druskos. Ipilti sultinio arba vandens, galima siek tiek sauso balto >>>> vyno (cia ne pagal originalu recepta, bet skanu). Skyscio turi buti >>>> apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir troskinti ant mazos >>>> ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir patikrinti skyscio >>>> kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Variantas: grietine >>>> galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. Provanso >>>> triusiena :) >>>> >>>> Receptas yra is cia: >>>> http://belonika.livejournal.com/2614.html >>> >> >> >