Tema: Re: Diletantiskas klausimas - ka gero galima pagaminti ish triusienos ?
Autorius: Double cat
Data: 2010-06-14 13:09:32
Triusienos troskinimui (pries tai gabalelius apvolioti miltuose ir apkepti) 
nerealiai tinka ciobreliai ir garstycios.

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message 
news:hv4qm2$1s1$1@trimpas.omnitel.net...
> Man labiausiai patinka su smulkiomis perlinemis kruopomis arba su sorais, 
> bet ir su ryziais arba su sviesiais t.y. neskrudintais grikiais visai 
> nieko. Bulves pasirode siek tiek per sunkios.
>
> "Night" <> wrote in message 
> news:Xns9D9772A9DF351vytistbslt@194.176.32.141...
>> ...patiekti su burokeliais ir bulviu kose :)
>>
>> "Dautarte" <> wrote in
>> news:hv31s5$csl$1@trimpas.omnitel.net:
>>
>>> Triusiena rozmarino ir morku padaze
>>> Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai
>>> svogunus supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais,
>>> prideti sutarkuotas ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia
>>> grietinele, rozmarina, kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir
>>> druskos. Ipilti sultinio arba vandens, galima siek tiek sauso balto
>>> vyno (cia ne pagal originalu recepta, bet skanu). Skyscio turi buti
>>> apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir troskinti ant mazos
>>> ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir patikrinti skyscio
>>> kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Variantas: grietine
>>> galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. Provanso
>>> triusiena :)
>>>
>>> Receptas yra is cia:
>>> http://belonika.livejournal.com/2614.html
>>
>
>