Pamirsau parasyti... triusiena galima pakeisti vistiena tik be odos. Irgi labai skanu. "Dautarte" <> wrote in message news:hv31s5$csl$1@trimpas.omnitel.net... > Labai skanu yra troskinti grietneje su morkomis, svogunais ir rozmarinu. > Minimumas judesiu, maksimumas rezultatu ;) Gaminta n-kartu. Fantastiskai > skanu. Galima uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau > padazo. > > Triusiena rozmarino ir morku padaze > Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus > supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas > ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina, > kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba > vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu > recepta, bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti > dangti ir troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti > ir patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. > Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. > Provanso triusiena :) > > Receptas yra is cia: > http://belonika.livejournal.com/2614.html > > > > http://belonika.livejournal.com/2614.html > > "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message > news:hv2324$jig$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Ka gero galima pagaminti ish triusienos ? O kazi ar saslykui triusiena >> tinkama ? (nebandes, atleiskit uzh durna klausima ). >> > >