2010.06.21 12:02, Indraja rašė: > Labai skaniai sudo zuvi mano dede, kuris piktybiskai neisduoda recepto. > Kai paklausiu, atsako - "taigi nieko cia sudetingo, pabarstai druska ir > viskas". Bandziau kelis kart "pabarstyt sviezia lasisa, itrint ta > druskele, ir ka jus manot, jau po 2 paru ji nebetiko maistui, nors > "gyveno" saldytuve, sandariai uzdaryta... > Gal galit kas koki recepteli ar patarima, kaip toki dalykeli pasiruosti > namu salygom? Kokius prieskonius rekomenduotumet, ar tikrai uztenka > druskytes? Sudyt ketinu ne butinai lasisa, manau ir kupre, ar koks > upetakis turetu skaniai gautis... Kol kas zuvies nepirkau, todel visi > patarimai - laukiami. Is anksto dekoju. Druską reikia maišyt su cukrum santykiu 1:1, arba cukraus net daugiau. Prieskoniai - krapai, pipirai ...