On Mon, 21 Jun 2010 12:02:06 +0300, Indraja wrote: > Gal galit kas koki recepteli ar patarima, kaip toki dalykeli pasiruosti namu > salygom? Kokius prieskonius rekomenduotumet, ar tikrai uztenka druskytes? > Sudyt ketinu ne butinai lasisa, manau ir kupre, ar koks upetakis turetu > skaniai gautis... Kol kas zuvies nepirkau, todel visi patarimai - laukiami. Aš pagal šitą receptą darau: http://www.cookingforengineers.com/recipe/132/Gravlax Kažkiek pasireguliavęs druskos ir cukraus kiekius (cukraus kiek mažiau, druskos truputį daugiau), bet kaip bazinis receptas tiks. Sūdymui naudoju tą paprastą ukrainietišką druską, gal tau ir nepavyko pasūdyti, nes naudojai kokią nors mandrą superduper virintą joduotą druską? -- Edvinas