Nezinau, bet karts nuo karto darom tokia kokia lasisa ar upetaki nusipirke.. Tai druskos, visokiu siaip prieskoniu ir viskas.. Druskos is akies, bet nemazai.. Per suri nelabai buna.. Ir i saldytuva parai kokiai.. nieko nepupilinejam. Bent jau mums gaunasi labai skani.. Kaip mat ant sumustiniu iseina.. "bastunas" <basta@tbasta.lt> wrote in message news:hvnh8q$pg5$1@trimpas.omnitel.net... > Sudau rupia druska su cukrumi išfiliuotą lasisą paguldyta ant žvynu. > Druskos pilu gausiai. Kas neištirpsta nuplaunu. Susidariusi rasalą nupilu. > Šaldytuve laikau atvirą indą. Žuvis padžiusta ir tokia man skaniausia. > Sugedusi niekad nebuvo. Sugadinti galima sudant nefiliuotą arba labai > didelę žuvį kai per stora mėsos sluoksnį nespėja prasiskverbti druska ir > viduje pašvinksta. > > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:1j8bs662l52hc.b703hlwbcsaa.dlg@40tude.net... >> On Mon, 21 Jun 2010 12:49:27 +0300, Resolut wrote: >> >>> Labai svarbus momentas- nupilinėti susidarantį skystį. Tada gaunasi >>> standesnė, ne patęžusi. >> >> Nenupilinėju, dar niekad patęžusi nesigavo. >> >> -- >> Edvinas > >