mėlynes, visai be cukraus. Į iškaitintus stiklainius pripili mėlynių, juos įstatai į dyyydelį indą su vandeniu ir ilgai verdi, kol mėlynės visai subliukšta. tada reikia užsukti dangteliu. Laikydavom, berods, šaldytuve, bet žmonės sako, kad ir taip išsilaiko. Uogienė gaunasi skystoka, bet labai skani. Tik spalva sunkiai nuplaunama :) "Jogaila" <nera@neturiu.lt> wrote in message news:i1ka44$150$1@trimpas.omnitel.net... > Maciau rusiskuose puslapiuose yra keletas knygu aktualia tematika - > konservavimas be cukraus. > Tai va noriu jusu paklausti : ar konservuojate be cukraus arba su labai > mazai cukraus ? Kaip rezultatai ? Pasidalinkite patirtimi ir patarimais ka > butu galima konservuoti be cukraus pas mus lietuvoje. > > P.S siunciuosi knygas , greitis ish rusisku serveriu tragiskai mazas. > Jei bus pageidaujanciu - galesiu cia arba y o.binaries ideti >