Tema: Re: Konservavimas be cukraus
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-07-14 22:47:36
Pamenu kai visokios uogos sekmingai laikydavosi stiklainiuose su 
plastmasiniais dangteliais, jei jau kas ir papelyja tai nuimi sluoksni 
pelesio ir po apacia super duper uogiene buna.

O saldau vaisius visada naturaliai be cukraus. Pvz melynes labai skanu 
istrauktas is ssaldiklio uzkraut saukstu kitu medaus, palaukt kol 
istirps ir tuoj pat suvalgyt (nes kitam kartui nebelieka niekad)

On 2010.07.14 18:08, ALORA wrote:
> mėlynes, visai be cukraus. Į iškaitintus stiklainius pripili mėlynių,
> juos įstatai į dyyydelį indą su vandeniu ir ilgai verdi, kol mėlynės
> visai subliukšta. tada reikia užsukti dangteliu. Laikydavom, berods,
> šaldytuve, bet žmonės sako, kad ir taip išsilaiko. Uogienė gaunasi
> skystoka, bet labai skani. Tik spalva sunkiai nuplaunama :)
>
> "Jogaila" <nera@neturiu.lt> wrote in message
> news:i1ka44$150$1@trimpas.omnitel.net...
>> Maciau rusiskuose puslapiuose yra keletas knygu aktualia tematika -
>> konservavimas be cukraus.
>> Tai va noriu jusu paklausti : ar konservuojate be cukraus arba su
>> labai mazai cukraus ? Kaip rezultatai ? Pasidalinkite patirtimi ir
>> patarimais ka butu galima konservuoti be cukraus pas mus lietuvoje.
>>
>> P.S siunciuosi knygas , greitis ish rusisku serveriu tragiskai mazas.
>> Jei bus pageidaujanciu - galesiu cia arba y o.binaries ideti
>>

-- 
MaRiUs

Kaunas