Tema: Re: Konservavimas be cukraus
Autorius: ShowmanaZ
Data: 2010-07-15 11:33:59
Niekad su cukrum nešaldom, pirmą kart girdžiu.
Būna tyreles padarom prieš užšaldant, rekomenduoju :) Po to supili į 
celofaninį maišiuką, o kai reikia atsipjauni kiek reikia

-- 
Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt


"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message 
news:i1kejs$8e9$1@trimpas.omnitel.net...
>O tas cukrus kam? Juk saldiklyje uogos ramiai lauks savo valandos ir 
>nesuges. Pasaldinti galima jau isemus pagal skoni ir poreikius - juk i 
>skiritngus patiekalus skirtingo saldumo vaisiu reikia. O ir vietos maziau 
>uzima - kam cukru saldyti? ;)
> Klausiu rimtai, nes pastebejau, kad Lietuvoje (bent jau mano seimoje, pas 
> pazistamus bei visokiausias kaimynes - apie 90% pazistamu zmoniu) uogos 
> saldomos su cukrumi. I klausyma "Kam?" Niekas nemokejo paaiskinti, kam 
> taip daro. I argumentus "juk nesuges" atsako, kad zino, jog nesuges, 
> bet... "Visi taip daro, kad nesugestu" :D Tai ir idomu pasidare, is kur 
> tokia praktika? Kodel taip darote?
>
> "bzik" <> wrote in message news:i1kb17$2na$1@trimpas.omnitel.net...
>> paprastai uogas su minimaliu kiekiu cukraus kisam i saldikli. Nezinau ar 
>> tai galima pavadint konservavimu :)
>>
>> "Jogaila" <nera@neturiu.lt> wrote in message 
>> news:i1ka44$150$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Maciau rusiskuose  puslapiuose yra  keletas knygu aktualia tematika -
>>> konservavimas  be cukraus.
>>> Tai va noriu jusu paklausti : ar konservuojate be cukraus arba su labai
>>> mazai cukraus ? Kaip rezultatai ? Pasidalinkite patirtimi ir patarimais 
>>> ka
>>> butu galima konservuoti be cukraus  pas mus lietuvoje.
>>>
>>> P.S  siunciuosi knygas , greitis ish rusisku  serveriu tragiskai mazas. 
>>> Jei
>>> bus pageidaujanciu - galesiu cia arba y o.binaries  ideti
>>>
>>>
>
>