vava rudmeses tai delikatesas ( neniekinu ir umedziu) bet rudmeses tai yra kazkas tokiu tranzoo namie wrote: > sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata ar > seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir rudmesem. > > labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu. > > -- > T > > "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message > news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net... >> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti? >> >> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve (jei >> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau >> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau jaunos) >> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus >> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios uzverda. >> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam ir.......niam >> niam.. pats skaniausias grybu receptas.. >> > >