Kazkur informacijos trukums... Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve, nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto likutis butu naudojamas batonui pakepinti?? "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net... > sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata > ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir > rudmesem. > > labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu. > > -- > T > > "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message > news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net... >> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti? >> >> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve (jei >> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau >> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau jaunos) >> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus >> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios uzverda. >> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam ir.......niam >> niam.. pats skaniausias grybu receptas.. >> > > >