Tema: Re: Tik pyst - umedes
Autorius: DG
Data: 2010-09-06 22:47:43
o koks skirtumas - nusitruchinti ar paspringti?

DG

"L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message news:i5ncqd$ifa$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu tai cia rulete specialistams kaip tu, kurie umedes nuo zaliosios musmires 
> neskiria
> 
> "DG" <trinti_gdeivis@takas.lt> wrote in message 
> news:i5mf9o$tt4$1@trimpas.omnitel.net...
>> ko cia prakaituoji del to sviesto - cia gi rusiska rulete - viena netikra 
>> umede, ir visai nesvarbus tas sviestukas bus...
>>
>> DG
>>
>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message 
>> news:i5mbmv$q2d$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kazkur informacijos trukums...
>>> Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo
>>> (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve,
>>> nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto 
>>> likutis
>>> butu naudojamas batonui pakepinti??
>>>
>>>
>>> "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message
>>> news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata
>>>> ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir
>>>> rudmesem.
>>>>
>>>> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu.
>>>>
>>>> --
>>>> T
>>>>
>>>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message
>>>> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti?
>>>>>
>>>>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve 
>>>>> (jei
>>>>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau
>>>>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau 
>>>>> jaunos)
>>>>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus
>>>>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios 
>>>>> uzverda.
>>>>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam 
>>>>> ir.......niam
>>>>> niam.. pats skaniausias grybu receptas..
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>> 
> 
>