o koks skirtumas - nusitruchinti ar paspringti? DG "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message news:i5ncqd$ifa$1@trimpas.omnitel.net... > Nu tai cia rulete specialistams kaip tu, kurie umedes nuo zaliosios musmires > neskiria > > "DG" <trinti_gdeivis@takas.lt> wrote in message > news:i5mf9o$tt4$1@trimpas.omnitel.net... >> ko cia prakaituoji del to sviesto - cia gi rusiska rulete - viena netikra >> umede, ir visai nesvarbus tas sviestukas bus... >> >> DG >> >> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message >> news:i5mbmv$q2d$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kazkur informacijos trukums... >>> Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo >>> (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve, >>> nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto >>> likutis >>> butu naudojamas batonui pakepinti?? >>> >>> >>> "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message >>> news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net... >>>> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata >>>> ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir >>>> rudmesem. >>>> >>>> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu. >>>> >>>> -- >>>> T >>>> >>>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message >>>> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti? >>>>> >>>>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve >>>>> (jei >>>>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau >>>>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau >>>>> jaunos) >>>>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus >>>>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios >>>>> uzverda. >>>>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam >>>>> ir.......niam >>>>> niam.. pats skaniausias grybu receptas.. >>>>> >>>> >>>> >>>> >>> >>> > >