Nu tai cia rulete specialistams kaip tu, kurie umedes nuo zaliosios musmires neskiria "DG" <trinti_gdeivis@takas.lt> wrote in message news:i5mf9o$tt4$1@trimpas.omnitel.net... > ko cia prakaituoji del to sviesto - cia gi rusiska rulete - viena netikra > umede, ir visai nesvarbus tas sviestukas bus... > > DG > > "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message > news:i5mbmv$q2d$1@trimpas.omnitel.net... >> Kazkur informacijos trukums... >> Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo >> (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve, >> nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto >> likutis >> butu naudojamas batonui pakepinti?? >> >> >> "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net... >>> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata >>> ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir >>> rudmesem. >>> >>> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu. >>> >>> -- >>> T >>> >>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message >>> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti? >>>> >>>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve >>>> (jei >>>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau >>>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau >>>> jaunos) >>>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus >>>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios >>>> uzverda. >>>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam >>>> ir.......niam >>>> niam.. pats skaniausias grybu receptas.. >>>> >>> >>> >>> >> >>