umedziu labai daug, bet visos perauge ir sukirmije [tiesa, cia beveik savaites senumo info] "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:i5mb8t$p95$1@trimpas.omnitel.net... > vava rudmeses tai delikatesas ( neniekinu ir umedziu) bet rudmeses tai > yra kazkas tokiu > > tranzoo namie wrote: >> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata ar >> seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir rudmesem. >> >> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu. >> >> -- >> T >> >> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message >> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti? >>> >>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve (jei >>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau >>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau jaunos) >>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus >>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios uzverda. >>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam ir.......niam >>> niam.. pats skaniausias grybu receptas.. >>> >> >>