ko cia prakaituoji del to sviesto - cia gi rusiska rulete - viena netikra umede, ir visai nesvarbus tas sviestukas bus... DG "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message news:i5mbmv$q2d$1@trimpas.omnitel.net... > Kazkur informacijos trukums... > Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo > (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve, > nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto likutis > butu naudojamas batonui pakepinti?? > > > "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message > news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net... >> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata >> ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir >> rudmesem. >> >> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu. >> >> -- >> T >> >> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message >> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti? >>> >>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve (jei >>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau >>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau jaunos) >>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus >>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios uzverda. >>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam ir.......niam >>> niam.. pats skaniausias grybu receptas.. >>> >> >> >> > >