Prie to paties pamirsau pridurti, kad mairunas tai yra koldunu prieskoniu karalius, ir kartais dar i mesos idara idedu kumino kuris labai ishryskina mesos skoni ir kita vertus su tirstu kreminiu tokiu geru kario padazu koldunai teipogi butu didziai gardus. Gedikas wrote: >> O ka reiskia "tradicinis" pateikimas? Cia turbut kiekvienas >> valgytojas supranta skirtingai tas tradicijas. Pvz. pas mane ta >> tradicija yra tokia, > > Tikrai taip. Manau dauguma lietuvių supranta - spirgiai su svogūnu, > grietine. > > Tavo variantas įdomus. Per kūčia valgom koldūnus su džiovintų grybų > įdaru burokėlių padaže/skystime. > > Būtų ir iš kitų įdomu sužinot, kaip koldūnus vartojat. Man koldūnai - > vienas skanesnių patiekalų, tik reikia pateikt žmoniškai.