Man yra dar toks įtarimas, kad tokio metodo sėkmė priklauso nuo pagrindinai vartojamų maisto produktų sudėties - kiek ir, ko gero ne paskutinėj vietoj, kokių riebalų ant tų indų būna. Visai be miltelių plauti tai man kažkaip neypač atrodo... Bet kad jų galima ramiai dėti gerokai mažiau, ne rekomendacijos, tai tikrai. Galioja ir skalbimo milteliams, beje. Am 25.11.2010 18:58, schrieb Junda: > Tai va, druska minkština, niekas nekalkėja. Karštas vanduo nuriebalina > puikiausiai. Aišku jei plaut ant vėsaus, tai abejoju, nebandžiau. > > > On 2010.11.25 16:55, ufonaut wrote: >> On 11/25/2010 12:55 PM, Junda wrote: >>> Man be priemonių gerai išplauna tik ant 70C plaunant, bet taurės tai >>> neblizga. Plaunant su priemonėm ar be, manau, būtina kad visada būtų >>> druskos. Tada nieko ir nenutiks. >> >> Ko tai abejoju, druska tik vandens minkstinimui, o ne riebalam >> neutralizuoti. >