Na nežinau, ar čia pats geriausias metodas.... Nemėgsta visos gumos labai tų visų rūgščių. Nors ši kitos pusės, skalbyklėj gal nelabai daug tų gumų ir yra. Am 26.11.2010 09:20, schrieb Junda: > Vienąkart per porą mėn. praleisk karštą ciklą su citrinos rugsties > milteliais (kokį 100 g) ir niekas tau nekalkės. Beje, tą patį metodą > pataria ir skalbiankių meistrai. > > > On 2010.11.26 09:19, Tomas wrote: >> 2010.11.25 21:38, Ruta rašė: >>> Man yra dar toks įtarimas, kad tokio metodo sėkmė priklauso nuo >>> pagrindinai vartojamų maisto produktų sudėties - kiek ir, ko gero ne >>> paskutinėj vietoj, kokių riebalų ant tų indų būna. >>> >>> Visai be miltelių plauti tai man kažkaip neypač atrodo... Bet kad jų >>> galima ramiai dėti gerokai mažiau, ne rekomendacijos, tai tikrai. >>> Galioja ir skalbimo milteliams, beje. >> >> Dėl skalbimo miltelių tai sunku pasakyt - nes jie dar turi ir vandenį >> suminkštint. Per mažai dedant ne tik prasčiau skalbs, bet gali ir >> skalbiankos vidus pradėt kalkėt. >