vidurei tai zarnynas nu, bakelei dar visokie ten, nu vienzo instalecyje ir kanalizacyje kur lengvai nepriesi ishvalyt, nu vidurei nu ;) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:icqjos$lf9$1@trimpas.omnitel.net... > Kokie viduriai? Jei kalbi apie filtrą, tai aš jį periodiškai išsitraukiu, > po verdančiu vandeniu pakišu ir išplaunu. Tą reikia daryti bet kokiu > atveju, net plaunant indus indaplovėje su pačiom chemiškiausiom priemonėm. > > O visa kita pačioj indaplovėje tikiuosi išplauna 70C vanduo. Bet mes > dažniausiai plaunam su eko tabletėm, tai negaliu pasakyt kas būtų, jei > niekada nepiltume nieko, tik vanduo suktųsi. > > Man įdomi ta druska, kuo ji skiriasi nuo paprastos? Labai švari? Kodėl > tada jos valgyt negalima? (Taip rašo ant pakuočių.) GIrdėjau ne vieną > atvejį, kai žmonės sakė pila paprastą druską ir vargo nemato, bet > nebūtinai po metų vargo neatsiras. > > > On 2010.11.26 23:48, shimtas kinieciu wrote: >> skalbenke paprasceu, pas indaplove dar riebalais apsivele vidurei buna, >> tai yra spec ploviklei tam reikalui. nu bet ten irgi xemyje ;) >> >> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message >> news:icnqlb$h31$1@trimpas.omnitel.net... >>> Vienąkart per porą mėn. praleisk karštą ciklą su citrinos rugsties >>> milteliais (kokį 100 g) ir niekas tau nekalkės. Beje, tą patį metodą >>> pataria ir skalbiankių meistrai. >>> >>> >>> On 2010.11.26 09:19, Tomas wrote: >>>> 2010.11.25 21:38, Ruta rašė: >>>>> Man yra dar toks įtarimas, kad tokio metodo sėkmė priklauso nuo >>>>> pagrindinai vartojamų maisto produktų sudėties - kiek ir, ko gero ne >>>>> paskutinėj vietoj, kokių riebalų ant tų indų būna. >>>>> >>>>> Visai be miltelių plauti tai man kažkaip neypač atrodo... Bet kad jų >>>>> galima ramiai dėti gerokai mažiau, ne rekomendacijos, tai tikrai. >>>>> Galioja ir skalbimo milteliams, beje. >>>> >>>> Dėl skalbimo miltelių tai sunku pasakyt - nes jie dar turi ir vandenį >>>> suminkštint. Per mažai dedant ne tik prasčiau skalbs, bet gali ir >>>> skalbiankos vidus pradėt kalkėt. >>> >