Kokie viduriai? Jei kalbi apie filtrą, tai aš jį periodiškai išsitraukiu, po verdančiu vandeniu pakišu ir išplaunu. Tą reikia daryti bet kokiu atveju, net plaunant indus indaplovėje su pačiom chemiškiausiom priemonėm. O visa kita pačioj indaplovėje tikiuosi išplauna 70C vanduo. Bet mes dažniausiai plaunam su eko tabletėm, tai negaliu pasakyt kas būtų, jei niekada nepiltume nieko, tik vanduo suktųsi. Man įdomi ta druska, kuo ji skiriasi nuo paprastos? Labai švari? Kodėl tada jos valgyt negalima? (Taip rašo ant pakuočių.) GIrdėjau ne vieną atvejį, kai žmonės sakė pila paprastą druską ir vargo nemato, bet nebūtinai po metų vargo neatsiras. On 2010.11.26 23:48, shimtas kinieciu wrote: > skalbenke paprasceu, pas indaplove dar riebalais apsivele vidurei buna, > tai yra spec ploviklei tam reikalui. nu bet ten irgi xemyje ;) > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:icnqlb$h31$1@trimpas.omnitel.net... >> Vienąkart per porą mėn. praleisk karštą ciklą su citrinos rugsties >> milteliais (kokį 100 g) ir niekas tau nekalkės. Beje, tą patį metodą >> pataria ir skalbiankių meistrai. >> >> >> On 2010.11.26 09:19, Tomas wrote: >>> 2010.11.25 21:38, Ruta rašė: >>>> Man yra dar toks įtarimas, kad tokio metodo sėkmė priklauso nuo >>>> pagrindinai vartojamų maisto produktų sudėties - kiek ir, ko gero ne >>>> paskutinėj vietoj, kokių riebalų ant tų indų būna. >>>> >>>> Visai be miltelių plauti tai man kažkaip neypač atrodo... Bet kad jų >>>> galima ramiai dėti gerokai mažiau, ne rekomendacijos, tai tikrai. >>>> Galioja ir skalbimo milteliams, beje. >>> >>> Dėl skalbimo miltelių tai sunku pasakyt - nes jie dar turi ir vandenį >>> suminkštint. Per mažai dedant ne tik prasčiau skalbs, bet gali ir >>> skalbiankos vidus pradėt kalkėt. >>