mano mama darydavo pasteta, tai jo tepumas priklause nuo riebalu kiekio - kuo daugiau riebalu, tuo tepesnis. Bet skanesnis buvo su daugiau kepenu ir to poslykscio riebalu sluoksnio ant pavirsiaus nesusidarydavo :) Todel, kol buvo mazi ir pjaustytas pastetas mums buvo ne lygis, mama ji permaldavo ir maisydavo su majonezu, Majonezas siaip ar taip su pastetu gerai valgosi. Ypac su kietu ir grudetu ;) "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:ihndas$sks$1@trimpas.omnitel.net... > nu gerai ALORA raso, koks gomuriui tinkamiausias toki ir daryk > o padarius sublenderiuok. > > man asmeniskai susmulkintas iki vos ne kremo nepatinka... gardziau > stambesnis (ale grudetas) :) > bet: na vkus i cvet... > > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:ihm715$5ji$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, aisq, visi gali siust mane i google, bet gal kas turit koki firmini - patikrinta receptuka, kaip pasigaminti vistos, >> zasies ar versio kepeneliu pasteta. >> Darydavau pagal knyga "Lietuviski valgiai", bet ten nera tokio dalyko, kaip "tepamas pastetas", yra arba "keptas kepenu pastetas" >> arba "kepenine desra" ir ne vienas nera ne is tolo panasus i kokius ala prancuziskus pastetukus, ant sviezio bageto tepamus... :) >> >> -- >> pagarbiai; >> Indraja >