isverdu riebesne sviezia sonine (su skura) su svogunu, morka, salieru, kvapiais ir karciais pipirais, lauro lapais, i pabaiga kraunu tiek pat pagal svori kepeneliu kiek tos sonines, kai kepeneles isverda viska kartu su morka ir salieru sumalu mesmale, tada konsistencija reguliuoju su likusiu nuo virimo sultiniu, sudau, kartais cesnako skiltele susmulkinta dedu. Toks tradicinis gimines pastetas, bo taip gamindavo ir mano mociute ir mama "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:ihm715$5ji$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, aisq, visi gali siust mane i google, bet gal kas turit koki > firmini - patikrinta receptuka, kaip pasigaminti vistos, zasies ar versio > kepeneliu pasteta. > Darydavau pagal knyga "Lietuviski valgiai", bet ten nera tokio dalyko, kaip > "tepamas pastetas", yra arba "keptas kepenu pastetas" arba "kepenine desra" > ir ne vienas nera ne is tolo panasus i kokius ala prancuziskus pastetukus, > ant sviezio bageto tepamus... :) > > -- > pagarbiai; > Indraja >