Tema: Re: kepeneliu pastetas?
Autorius: ALORA
Data: 2011-01-27 14:00:51
mama būtent taip ir darydavo, tik virdavo ilgai ir greitpuodyje, kiaušinį dėdavo maltą, vietoj (dalies) lašiako sviestą, visus 
produktus dar karštus permaldavo ir padėdavo stingti. Kam dar kepti?

O Heinz ir kitus "biologiškus" užsienietiškus majonezus būtinai pirk. Ten jokie benzoatai net nurodyti nebus ;)

O žemės riešutų sviestas tiesiog idealiai sveikas produktas, palyginti su blogiečiu majonezu :)))

"Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:ihrk2p$9fr$1@trimpas.omnitel.net...

> 0.5 kg kepenu, 0.3 versienos/kiaulienos ar pan., 0.25 kiaulienos lasiniu, morka, salieras, poras, cesnakai, muskato riesutas, 
> pipiriukai, lauro lapai,